E-learnings maken

Van leerdoelen tot een uitmuntend eindresultaat

Het Lesbedrijf maakt e-learnings die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Daarom brengen wij eerst gezamenlijk uw wensen in kaart. De te behalen leerdoelen staan altijd centraal. Daarnaast kijken we naar de verschillende vormen van e-learning en naar de meest geschikte (digitale) didactische werkvormen.

e-learning ANS

Leren hoeft zeker niet saai te zijn. Door het toevoegen van interactieve elementen en multimediale content kunnen zelfs de meest taaie onderwerpen op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Daarom zijn e-learnings geschikt voor training en instructie op alle niveaus.

e-learning ART 02

Op het gebied van e-learning bieden wij u diverse mogelijkheden: van e-learnings waarbij de nadruk ligt op het visuele aspect tot en met complete online leertrajecten, afgesloten met een kennistoets en een certificering. Ook bieden wij u de mogelijkheid om adaptief leren toe te passen. Hierbij wordt de leerstof voortdurend aangepast aan het kennisniveau van de deelnemer.

Structuur en overzicht

Door uw e-learnings op te nemen in een Learning Management System (LMS) krijgt u inzicht in de prestaties van de deelnemers. Ook biedt een LMS de mogelijkheid om cursisten onderling en met met hun docent te laten communiceren.

Wij geven u graag advies

Beginnen met e-learning roept vaak vele vragen op. Deze beantwoorden wij graag. Samen met u bekijken wij uw situatie en adviseren wij u over de meest geschikte vorm van e-learning voor uw online training, instructie of leertraject. Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen.

  • Maatwerk

    Perfecte aansluiting op uw doelstellingen & leerdoelen

  • Veelzijdig

    Losse e-learnings of in een LMS

  • Interactief & Multimediaal

    Verrijkt met toetsen, video, animatie, etc.

Learning