Ons Learning Management System (LMS)

De cursist centraal

In het Learning Management System van Het Lesbedrijf worden e-learnings aangeboden aan deelnemers. Ons LMS is een platform dat ondersteuning biedt bij het selecteren, volgen en geven van online en blended opleidingen.

e-learning ANS 04

In het LMS worden de diverse cursussen gepresenteerd in diverse categorie├źn. Cursisten met een inlogcode kunnen direct aan de slag. Daarnaast is het mogelijk om e-learnings aan te bieden waarvoor direct online betaald kan worden.

e-learning ANS 05

Ons LMS stelt de cursist centraal en biedt hen een persoonlijke leeromgeving. De deelnemers krijgen duidelijk inzicht in de opbouw van een e-learning en in hun prestaties gedurende het leertraject.

Tijdens het leertraject kunnen deelnemers eenvoudig met hun docent en met elkaar communiceren via het LMS.

Uiteraard kunnen docenten en begeleiders de resultaten van deelnemers aan e-learnings individueel volgen. Hierdoor kunt u snel en persoonlijk inspelen op de vorderingen van uw cursisten.

Adaptief leren werkt!

Met een handige online memotrainer in het LMS trainen deelnemers hun kennis op een gepersonaliseerde manier. De vragen die cursisten beantwoorden, worden automatisch aangepast aan de leerresultaten. Daardoor onthouden zij meer en slagen zij sneller voor hun cursus. Deze memotrainer bieden wij ook aan in de vorm van een app voor iOS en Android, zodat deelnemers ook onderweg kunnen oefenen.

Kennismaken met ons LMS? Klik hier voor een demo.

  • Krachtig beheer

    Resultaten van deelnemers volgen, beheren van e=learnings

  • Adaptief leren

    Een cursus die zich aanpast aan de deelnemers

  • Social learning

    Discussieer met elkaar in een deelnemerscommunity