Learning

Leren is van levensbelang

In onze kennisintensieve maatschappij is learning van levensbelang. Niet alleen op school, maar zeker ook daarbuiten en daarna. Leren doen we eigenlijk overal, bewust en onbewust. Klassikaal, op afstand, op de werkplek of op informele wijze.

Learning

Een e-learning of leertraject volgen

Op onze website bieden wij u als cursist, in samenwerking met onze partners, een groeiend aanbod van online en blended trainingen. Klik hier voor een overzicht van ons aanbod.

Een e-learning laten ontwikkelen of aanbieden

Het Lesbedrijf zorgt ervoor dat uw cursisten of medewerkers overal de leermiddelen, die zij nodig hebben om efficiƫnt en effectief te kunnen leren, ter beschikking krijgen. Daarbij maken wij het leren aantrekkelijk door het toevoegen van multimediale en interactieve elementen. Wij en onze partners maken van uw lesstof professionele e-learnings, voorzien van pakkende fotografie, animatie, video en toetsen. Deze e-learnings kunnen wij opnemen in een Learning Management System (LMS), en beschikbaar stellen aan uw cursisten.

Het Lesbedrijf helpt en adviseert bij het opzetten van blended learning trajecten. Samen bepalen we de optimale combinatie van leerinterventies om uw leerdoelen te behalen.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

  • U wilt een e-learning laten maken? Klik hier
  • U wilt uw eigen e-learning via ons aanbieden? Klik hier