Learning Management System inrichten

Een Learning Management System (LMS) is een digitaal platform (web portal) dat u in staat stelt om  e-learnings bij uw cursisten aan te bieden. Maar een LMS doet meer.

Het Learning Management System (LMS) is de omgeving waarbinnen efficiënt, effectief en aantrekkelijk leren mogelijk wordt gemaakt. Aanbieders, docenten en cursisten komen hier samen en vormen een community die naast gezamenlijk leren ook adaptief leren mogelijk maakt.

Learning Management System

Een LMS laat u vormgeven en inrichten door Het Lesbedrijf. Dit vindt plaats in uw eigen huisstijl. Afhankelijk van uw keuze om een eigen LMS in te richten of om als partner het LMS van Het Lesbedrijf te gebruiken, krijgt u een URL toegewezen. Via deze URL belandt u in uw Learning Management System.

Learning Management System

Een eigen LMS of een Learning Management System als Partner van Het Lesbedrijf?

U heeft de keuze om met het LMS onafhankelijk van Het Lesbedrijf te opereren. In dat geval komen uw bezoekers niet met Het Lesbedrijf in contact. Uw LMS is geheel in uw eigen huisstijl opgemaakt. U dient echter wel zelf een bundel met licenties aan te schaffen.

U heeft zelf het beheer van uw LMS in handen maar kunt dit ook aan Het Lesbedrijf uitbesteden. Een optie is om als Partner van Het Lesbedrijf te opereren. In dat geval worden uw bezoekers via Het Lesbedrijf naar uw eigen LMS geleid. Uw LMS is ook hier in uw eigen huisstijl opgemaakt. U maakt echter gebruik van de licenties van Het Lesbedrijf. Het beheer van uw LMS ligt dan in handen van Het Lesbedrijf.

Benieuwd naar ons LMS en de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen.

 • Ontwikkeld voor opleiders

  Een rijke ervaring voor cursisten

 • Krachtig beheer

  Resultaten van deelnemers volgen, beheren van e-learnings

 • Adaptief leren

  Een cursus die zich aanpast aan de deelnemers

 • Social learning

  Discussieer met elkaar in een deelnemerscommunity