Missie en visie

Onze missie

Een leven lang leren en het borgen van kennis in organisaties dragen in hoge mate bij aan het succes van zowel mensen als ondernemingen. Daarvan zijn wij overtuigd. Het Lesbedrijf biedt bedrijven en instellingen een mix van mogelijkheden om kennis op een efficiƫnte, effectieve en aantrekkelijke manier te vertalen in leermiddelen. Van het uitnodigen en motiveren van medewerkers en cursisten tot en met het selecteren van de meest geschikte leerinterventies. Van het produceren van de diverse leermiddelen tot en met het toetsen, examineren en certificeren. De behaalde resultaten kunnen steeds opnieuw de basis vormen voor het uitzetten van een nieuw leertraject. Door inzicht te verschaffen in de prestaties van medewerkers en cursisten helpen wij een lerende en kennisbewuste organisatie te realiseren die optimaal presteert.

Onze visie

Leren en het waarborgen van kennis in organisaties moet plaatsvinden op een efficiƫnte, effectieve en aantrekkelijke manier. Cursisten en medewerkers van bedrijven moeten in staat gesteld worden om het beste uit zichzelf te halen. Bedrijven veranderen in continu lerende organisaties, die zich bewust zijn van de kennis die zij bezitten. Deze kennis zal voortdurend uitgebreid worden en wordt ingezet om de doelstellingen van de opdrachtgever te helpen bereiken. Bij Het Lesbedrijf zijn wij ervan overtuigd dat blended learning in belangrijke mate kan bijdragen aan deze ontwikkeling.
Met interactieve deelname aan leerprocessen, die op individuele basis aangeboden worden, wordt kennis optimaal overgedragen en gewaarborgd.